1ste Symposium ‘Krimpenerwaard Energiek!’

Alle relevant voor de Krimpenerwaard komt hier samen

Datum: 02 November 2017
Tijd: 15:00 - 20:00

WaardZaam staat voor het verduurzamen van de Krimpenerwaard vanuit organisaties en dus voor toekomstbestendig ondernemen. Dat doe je niet alleen, dat doe je samen.

Zijn organisaties enerzijds de grootverbruikers, anderzijds zijn het juist dé plekken waar daad- en innovatiekracht vanuit gaat. Dé ideale partners dus voor zo'n belangrijk thema als verduurzaming.

Wij zijn een netwerk voor en door regionale organisaties. 2 november organiseren wij dan ook met vereende krachten het 1e WaardZaam symposium waarbij we zoveel mogelijk lokale, regionale en landelijke initiatieven rondom met name energie aan elkaar knopen, terwijl we u een interactief en inspirerend programma voorschotelen.

Als kers op de taart zal Ruud Koornstra als key-note spreker ons meenemen in zijn visie op de rol van bedrijven in de huidige energietransitie.

Koornstra is sinds november 2016 voorzitter van de duurzame ondernemersvereniging De Groene Zaak. Hij staat op plaats 36 van de Duurzame 100 van Trouw en in 2017 werd hij uitgeroepen tot eerste Nationale Energiecommissaris van Nederland.

U bent van harte uitgenodigd.

Dus: kom uw oor te luister leggen, kom uw hart ophalen, kom duurzaam shoppen voor uw bedrijf, kom en wees erbij!

Reserveer hier uw plaats middels de aanschaf van uw toegangsbewijs .