Scholen

In samenwerking met de Stichting Kind &click; Voeding werkt De Groenling aan het doel om alle kinderen, hun (groot) ouders en mede opvoeders meer bewust te maken van de rol die voeding speelt in hun gezondheid.

De stichting is ontstaan uit bezorgdheid over het aanbod “gezonde” voedingsmiddelen in onze supermarkten. Want nog altijd blijkt dat dit gezonde aanbod teveel suiker, zout, slechte vetten, kleur-, geur- en smaakstoffen (E nummers) bevat. Waardoor kinderen een verhoogde kans hebben op toename van hun lichaamsgewicht, vermoeidheid en hyperactiviteit. Uit ervaring blijkt dat als kinderen overstappen op een meer natuurlijke voeding, ze hier veel minder last van zullen hebben. Om ze hierbij te helpen, hebben wij de ouders nodig. En daarom organiseert Stichting Kind en Voeding, behalve gastlessen voor kinderen, ook themabijeenkomsten voor (groot) ouders en leerkrachten.

Hoe meer mensen gezonder en natuurlijker gaan eten hoe meer vraag er zal zijn naar gezonde producten. En om producenten van zogenaamd “gezonde producten”, duidelijk te maken dat we in Nederland “natuurlijk” willen eten. Dus zonder extra suiker, zout, ongezonde vetten en E-nummers. Gezamenlijk moet dit zeker mogelijk zijn!

Heb je interesse bel 06 - 25 524 787 of mail info@degroenling.net voor een persoonlijke afspraak.