Proef de Polder

Geniet van streekproducten in een landelijk 'buitenevenement' voor jong en oud met workshops, live muziek en nog veel meer

'Proef de Polder' in Stolwijk is één van de leuke uitstapjes  die in de Krimpenerwaard aangeboden wordt tijdens het weekend Stap Uit je Stad  De gemeente Krimpenerwaard is er trots op dat zij de stedelingen en inwoners uit de regio zoveel te bieden heeft.

Proeven van al het lekkers wat de polder van de Krimpenerwaard te bieden heeft. Iedereen kan hier genieten van heerlijke streekproducten, die vers voor je klaargemaakt worden door de polderkoks. De buitenbar biedt van alles te drinken van limonade tot verse sappen, wijn, bubbels en biertjes uit de polder. Uitnodigende tafels met rood geblokte tafelkleden, veldbloemen, rieten stoeltjes met bonte kussens. Her en der gezellige zitjes van strobalen, wilgentenen versierselen, vuurplaats en live muziek maken de sfeer compleet.

De korte ketenlijnen van de voeding uit de polder komen bij elkaar op dit evenement. Kortom gezond van eigen grond in gezellige en educatieve setting.

Meer weten? Bel 06 - 25 524 787, mail naar info@degroenling.net